VarioPRO
                                                        Specialized Companies

 
Home Producten Over ons Activiteiten Contact

Producten Waarmee wij Ook U Online Helpen:

VarioPRO is Internet Marketing Specialist Online met voorliefde en eigen netwerk in de Bouw en Vastgoed Branche! Zo helpen wij bouwbedrijven, architecten, installateurs, onderaannemers, bouwmaterialen handelaren en makelaars online ondernemen.

Middels marktonderzoek, Internet marketing, SEO, Social Media, SEA, online branding, automatisering, concept- ontwikkeling en meer helpen wij u graag aan meer klanten, omzet en winst tegen zo laag mogelijk kosten.

Kortom ondersteunen wij alle bouwbedrijven, onderaannemers, dienstverleners en zzp-ers in de bouwnijverheid en vastgoed sector online met internet marketing. Dit in volledige samenwerking of deel ondersteuning, door optimalisatie met onze ondersteuning en gratis online tools service.

“Verbouw uw Website om tot de beste Mederwerker”

Maak gebruik van kansen in krimp, minder opdrachten, dalende vastgoed opnamen en stijgende kosten. Er is meer mogelijk dan inkrimpen of herontwikkeling voor herbestemming! Gebruiken jullie de onbegrensde online mogelijkheden optimaal? Heeft de crisis uw ook ogen geopend, bent u alweer op de goede weg? Start of optimaliseer ook uw bestaande virtuele vastgoed zoals websites en online activiteiten! Ontdek hoe het internet werkt en vooral ook hoe de mens als websitebezoeker functioneert.

”De mens is uw opdrachtgever, spoor deze actief aan”

Online activiteiten worden overigens niet voor niets ook wel Virtueel Vastgoed genoemd. In vele opzichten is virtueel vastgoed vergelijkbaar met ons oude bekende Bakstenen Vastgoed. Zie een domeinnaam bijvoorbeeld als een bouwkavel. Goede url’s zijn als A1 locaties in de traditionele bouwwereld, de site inhoud als het gebouw.

"Een website is een marketing fabriek online die, mits goed opgezet, 24/7 voor u genereert! Samenwerken?"


Internet Markering op maat voor Bouw & Vastgoed!
Onze Producten, Diensten en Services: (Tip)

Website ScreeningWebsite Screening (direct toepasbare aanbeveling)
Uw bestaande website screenen wij online en geven hierna onze technische aanbeveling. Deze zijn practisch en kunt u direct zelf doorvoeren. Kleine veranderingen hebben mogelijk grote gevolgen voor uw (financiële) resultaten de komende jaren, zeker online. Direct toepasbaar advies en praktische tips om beter vindbaar te zijn voor uw potentiële klanten. Naast de ’onpage’ factoren kunnen we ook adviseren om uw ’offpage’ factoren te optimaliseren.

Adverteren Online MediaAdverteren via Online Media
Uw advertentie als link, banner of advertorial op één of meerdere van onze websites. Of bereik een specifieke groep prospects via een gespecialiseerde nieuwsbrief. Direct gericht resultaat op korte of lange termijn mogelijk, we helpen u hierbij graag.

Adverteren Online MediaMarktonderzoek Online (keyword onderzoek markt)
Online marktonderzoek geeft actueel inzicht in de behoefte van consumenten, activiteiten van uw concurrenten en nog openliggende kansen in (deel)markten. Het is een onmisbaar instrument voor het opzetten en verbeteren van online als offline bedrijfsactiviteiten en nieuwe productideeën.

Deze onderzoeken kunnen wij als maatwerk verrichten maar is erg arbeidsintensief. Financieel aantrekkelijker is daarom onze actueel up-to-date Marketing Vastgoed Trends
rapporten bouw en vastgoed branche te kopen. Deze bieden we met gebruiksaanwijzing als marktdeelonderzoek en als compleet inzicht voor de bouw en vastgoed branche. Ook als blijvend actueel lidmaatschap op te abboneren!

Adverteren Online MediaDomeinnaam Lease (bouw, vastgoed en business)
Ook voor vindbaarheid en business in de bouw en vastgoedsector is het voeren van een relevante domeinnaam (het www-adres) van groot belang. In een Internet Marketing Sessie kunnen we hierover het belang en kostenbesparing hiervan (lees waarde) onderbouwen.

De meeste van deze waardevolle domeinnamen zijn echter al door derden geregistreerd. Wij beschikken over een groot aanbod waardevolle domeinnamen relevant aan business, bouw en vastgoed, tijdig geclaimd voor eigen gebruik. Hierop ontwikkelen we nu en in de toekomst concepten voor exploitatie. We bieden deze ook aan ter lease, verhuur, verkoop of gezamenlijke exploitatie.

Zoals aangegeven kunt u een goede domeinnaam zien als een A1-locatie voor bouwgrond. Met alleen uw firmanaam als domeinnaam mist u waarschijnlijk ongemerkt veel omzet… Bekijk het deelaanbod op www.domeinenurl.nl, of vraag ons naar een aanvullende aanbod op maat.

Adverteren Online MediaInternet Marketing Consulting; InfoDag / Q&A Sessie
De wereld achter Google, Online, Social Media, SEO,  Twitter, Facebook, Affiliate Marketing, LinkedIn, opt-in, enzovoort is oneindig groot. Maakt u hiervan al optimaal gebruik? Wie wil meegaan met de tijd en vele mogelijkheden die dit brengt, mag en kan dit niet negeren.

Bij internet Marketing draait alles om vindbaarheid en service om uw zo voorop gezette doestellingen te behalen.
Lees verder over Internet Marketing Consulting Bouw

Meer weten over internet marketing in de bouw? Tijdens een Info Dag(deel) aan tafel of Q&A Sessie per Skype/ Telefoon delen wij graag onze mening over online kansen en valkuilen. Nu Direct uw Internet Marketing Bouw Consult en we helpen u snel online vooruit! Betalen>>

Online Advertentie CampangesOnline Advertentie Campagnes (opzet en testen)
Een internet advertentie campagne is een goede tool voor meer websitebezoekers en snel online resultaat. De kosten Cost per Click (CPC) of Cost per Mille (CPM) kunnen echter snel hoog oplopen bij achterblijvend resultaat. Goed uitgebalanceerde campagnes zorgen voor een lagere cpc, hogere positionering en betere click through ratio (CTR). Precies doen wat de zoekgigant adviseert is meestal niet de goedkoopste strategie voor u...

Out of The Box BrainstormOut of The Box Brainstormsessie
Door jarenlange werkervaring in kaderfuncties van bouwbedrijven, kennen wij de bouw en vastgoedbranche van binnen tot buiten. We weten wat er speelt, hoe men denkt en werkt. Natuurlijk zijn we zelf ook een bewuste consument. Door dit alles te combineren met opgedane ervaring in de creatieve economie, komen we vaak samen tot een andere verfrissende kijk. De uitkomst van deze Out of The Box sessie(s) is vaak direct toepasbaar in uw bouwproces, markering of reclame uitingen.
Lees verder over "Out of The Box" Sessies

Mix van Al Onze KennisEen Mix van alle Bovenstaande en Meer
Al onze kennis benutten in deel of volledige samenwerking!

Adverteren Online MediaInternet Marketing Cursus Vastgoed (zelfstudie)
Bij voldoende aanvraag overwegen we een Internet Marketig Cursus te ontwikkelen speciaal voor de bouw en vastgoed sector. Een compleet pakket met mogelijk ook offline ondersteuning. We horen graag of u als bouwpro hiervoor belangstelling heeft. Voor nu bevelen we de volgende (meer algemene) cursussen aan;
- Ebook voor hoe te Online Ondernemen
Internet Marketing Online Video Programma

Wij gaan altijd voor optimaal resultaat en lange termijn oplossingen. Dit is uitsluitend haalbaar door de juiste acties te ondernemen en kwaliteit te leveren door waarde te bieden. Wij bieden dan ook GEEN ”korte termijn snel geld gegarandeerde No1 posities”, omdat zonder trucs ook wel ’Black Head SEO’ genoemd, dit simpelweg door niemand te garanderen is. Google wil de beste zoekmachine ter wereld zijn, wij helpen graag uw waardevolle informatie zichtbaar maken in de top van goede zoekresultaten.

We informeren u graag over online ondernemen en toepasbare Internet Marketing speciaal voor Bouw en Vastgoed bedrijven. Dit kan op uw kantoor of een bouwplaats, we nemen dan gewoon onze eigen helm en S3 veiligheidsschoenen mee!

Team VarioPRO

Vertel mij alles over Internet Marketing voor Bouw en Vastgoed Bedrijven
Vul dit formulier volledig in en klik op verstuur. We nemen altijd uiterlijk de volgende werkdag contact met u op.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

”Ontdek Virtueel Vastgoed als HET antwoord op Krimp"