VarioPRO
                                                        Specialized Companies

 
Home Producten Over ons Activiteiten Contact

Activiteiten VarioPRO

Graag presenteren wij enkele van onze activiteiten:

Bedrijven: (founder and owner)
VarioPRO
Een 'organisme' dat continu uitkijkt naar mogelijkheden om het leven van mens, bedrijf en organisatie aangenamer, gemakkelijker, rendabeler of duurzamer te maken.
Uit marktonderzoek ontstaan Specialized Companies welke we zelfstandig of met derden exploiteren.
Help hiernaast graag kleine en groter ondernemers in met name bouw, vastgoed en makelaardij online ondernemen.

VastgoedBOUWEN
Bouw & Vastgoed organisatie helpt opdrachtgevers en uitvoerend bouwbedrijf met advies, management en begeleiding. Dit zowel volgens een uniek online concept als praktijkbegeleiding van bouw- en verbouwprojecten.

3DhomeEXPERIENCE
Deze onderneming helpt bij het levering, inzet, productie en verhuur van 3D. Dit voor zowel entertainment & marketing als toepassing en onderzoek. Altijd in voor 3D innovaties!

VarioPRO MEDIA
Met deze afdeling bieden we particulieren en ondernemers online advertentieruimte en samenwerking aan op diverse gespecialiceerde websites, nieuwsbrieven en platforms.

Domein en URL
Een online bedrijf dat mensen geregistreerde domeinamen aanbiedt om hier zelfstandig of met ons op te ondernemen. Specialist in bouw, vastgoed en ondernemen.

ThuiswerkPARTTIME
Helpt bij het vinden van eerlijk thuiswerk en parttime werkzaamheden waar iedereen direct mee aan de slag kan. Geeft suggesties om op verschillende manieren extra geld te verdienen. Biedt tevens direct werk en een 'marktplaats' voor het aanbieden van geschikte thuiswerk arbeid.

Initiatieven: (co founder)
3DOPEN.tv
Een internationaal online platform dat creatieven, producenten en investeerders samenbrengt om coöperatief commerciële 3D content te produceren, financieren en naar de consument distribueert. Neem rechtstreeks contact op met Gerben via het VarioPRO contactformulier wanneer je hiervoor interesse hebt en meer wilt weten.

Websites: (owner)
Apparatuur.org - apparaten en electronica voor thuis
ThuisCursus.eu - thuis cursus aanbod
VakantieBoeken.co - Vakantie en vliegtickets aanbod
3DTVhomeExperience.com - 3D tv info
Huis-Huren.com - Huis en kamer huren aanbod
SwotAnalyseMaken.nl - eBook persoonlijk inzicht
WebwinkelVerkopen.nl - eBook shop optmaal verkopen

Sales Pages: (founder and owner)
In diverse niche markten bieden wij consumenten geautomatiseerd persoonlijke oplossingen. Deze ’sales pages’ uniek in hun brance, dit laten we graag zo en vermelden deze hier daarom niet specifiek. Voor afnemers van deze online diensten is het overigens altijd inzichtelijk dat het een VarioPRO Specialized Company betreft.

Affiliate Aanbod:
Onze 'Sales Pages' bieden mens en bedrijf gelegenheid zelf ook eenvoudig online geld te verdienen en mogelijk zelfs een (tweede) inkomen te genereren.

Dit kan zonder dat je technische kennis hebt van internet of online ondernemen. Je hoeft zelf geen website te hebben of geld te investeren. Minimaal de helft van de omzet is voor onze affiliate, dus zeker 50% van de winst is voor jou.

Een krachtige werkwijze die in Europa nog niet veel wordt toegepast. Vraag bij interesse naar ons affiliate partner programma en geef een marktgebied van je voorkeur op. Wij bieden ons programma aan dat hierop het best aansluit.

"Kansen zien die mensen helpen, VarioPRO!"